How do we backup Fanaleds?

Would you like to have Fanaleds-related discussions? This is the place.
pete_agreatguy
Posts: 8
Joined: 06 Feb 2017, 14:19
Location: UK
Contact:

How do we backup Fanaleds?

Postby pete_agreatguy » 06 Feb 2017, 14:41

Hi all,

I need to do a clean install of my OS (Win 7 x64 Ultimate) because it is unstable currently.

I use Fanaleds with my Logitech G29 so that I can see my Rev LEDs when in American Truck Sim and Euro Truck Sim 2.

I would like to backup the settings/profiles for these so I do not have to re-enter them.

Is this possible to do this? If so, please can you instruct me on how to do so.

PS: I love this software :) so a HUGE thank you!
Last edited by pete_agreatguy on 06 Feb 2017, 14:46, edited 2 times in total.

User avatar
Bose321
Fanaleds developer
Posts: 1157
Joined: 18 Jul 2012, 17:00
Location: The Netherlands
Contact:

How do we backup Fanaleds?

Postby Bose321 » 06 Feb 2017, 18:50

Sure thing,

Go to "C:\Users\<username>\AppData\Roaming\FanaLEDs" or just "%APPDATA%\FanaLEDs" and copy all the files in that folder.

Make sure the Fanaleds version is the same on your new and old install to make sure everything works like before.
Fanaleds. Enhance your racing experience. Personal portfolio.

pete_agreatguy
Posts: 8
Joined: 06 Feb 2017, 14:19
Location: UK
Contact:

How do we backup Fanaleds?

Postby pete_agreatguy » 06 Feb 2017, 19:50

Thank you so much :)

Found the files and they are backed up :)

User avatar
Bose321
Fanaleds developer
Posts: 1157
Joined: 18 Jul 2012, 17:00
Location: The Netherlands
Contact:

How do we backup Fanaleds?

Postby Bose321 » 06 Feb 2017, 22:24

Great, let me know if it worked after a fresh install.
Fanaleds. Enhance your racing experience. Personal portfolio.

pete_agreatguy
Posts: 8
Joined: 06 Feb 2017, 14:19
Location: UK
Contact:

How do we backup Fanaleds?

Postby pete_agreatguy » 03 Mar 2017, 21:16

Bose321 wrote:Great, let me know if it worked after a fresh install.
Hi Bose, just to inform this works :)

As long as you ...

Install Fanaleds, run it, close it immediately, then copy backups to the Roaming folder mentioned above, everything works. I had to re-copy across the game files obviously though :)

Thanks for your aid and keep it up with the product because rev leds help A LOT.

Pete

ps: Sorry about the length in time it took me to reply. I had so many issues getting windows 7 to install updates lol (see this post).


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron