Fanaleds app won't launch anymore

Have you found a bug? Please report it here.
nxygene
Posts: 4
Joined: 21 Mar 2020, 12:38

Fanaleds app won't launch anymore

Post by nxygene »

Hello. Fanaleds app just doesn't launch on my pc. It was working when I had TS-PC but I moved to Fanatec csw 2.5. And it never worked with 2.5 base. When I launch the app, it vibrates my wheel and pedals but it's just that. The app never opens. I have tried uninstalling it and installing it again but somehow it just doesn't uninstall. I click uninstall, reboot the pc, click the setup and install again but it says it's already installed on your pc so I click okay, repair and then it completely installs the app from stratch I guess. I have tried searching for register files with regedit but couldn't find any software named under "Fanaleds" Hope to solve this issue soon..

User avatar
Bose321
Fanaleds developer
Posts: 1161
Joined: 18 Jul 2012, 17:00
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Fanaleds app won't launch anymore

Post by Bose321 »

Can you show us a debug log?
Fanaleds. Enhance your racing experience. Personal portfolio.

nxygene
Posts: 4
Joined: 21 Mar 2020, 12:38

Re: Fanaleds app won't launch anymore

Post by nxygene »

Bose321 wrote:
26 Mar 2020, 09:51
Can you show us a debug log?
What's the location for that?

nxygene
Posts: 4
Joined: 21 Mar 2020, 12:38

Re: Fanaleds app won't launch anymore

Post by nxygene »

Also app is working when the wheel is not connected.. I don't get it.

kartoffelgeburt
Posts: 1
Joined: 18 Apr 2020, 21:45

Re: Fanaleds app won't launch anymore

Post by kartoffelgeburt »

Hi,

I have the same issue. In PS4 mode Fanaleds runs normal but as soon as I plug it in in C mode it crashes.
Log is here:

0: Log opened with debug level: 4
1: Unable to read from global config, defaulting.
1: Couldn't load global.xml <ticpp.cpp@809>
Description: Failed to open file
File: global.xml
Line: 0
Column: 0
0: Old Global.xml layout detected, setting everything to default values.
2: Setting up hardware
2: Beginning device enumeration
0: Unable to read hid_input
0: Unable to get device handle
2: Finished enumeration devices
2: Showing init routine
2: Hardware ready to go
0: Autoupdater: Running beta version.
0: Profile for game does not exist, keeping current settings.
0: Use 'Save settings to active profile' to create this profile.
0: Profile for game does not exist, keeping current settings.
0: Use 'Save settings to active profile' to create this profile.
0: Profile for game does not exist, keeping current settings.
0: Use 'Save settings to active profile' to create this profile.
4: HARDWARE: hardware hotplug event
2: Setting up hardware
2: Beginning device enumeration
2: Error reading serial
2: Hardware found on ID: 0 name: FANATEC CSL Elite Wheel Base PlayStation 4 vendor: Fanatec ver: 6.30 ser: RAWID-****-****
0: Didn't find device match in config for serial: RAWID-****-****
2: Error reading serial
2: Hardware found on ID: 1 name: FANATEC CSL Elite Wheel Base PlayStation 4 vendor: Fanatec ver: 6.30 ser: RAWID-****-****
0: Unable to read hid_input
0: Unable to get device handle
2: Finished enumeration devices
2: Showing init routine
2: Hardware ready to go


BTW: I hid the ID of the wheel with stars.


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests