Fanaleds and Siminstruments

Would you like to have Fanaleds-related discussions? This is the place.
Jett
Posts: 7
Joined: 28 Sep 2012, 00:55

Fanaleds and Siminstruments

Postby Jett » 28 Jul 2018, 19:47

Can I run both Fanaleds for my Fanatec Formula rim and Siminstruments for my Siminstruments dash at the same time? When I just tried to load Fanaleds it crashed my SI dash.

Is there a config file I need to adjust?

RodentYell
Beta tester
Posts: 47
Joined: 22 Aug 2016, 11:15

Re: Fanaleds and Siminstruments

Postby RodentYell » 29 Jul 2018, 11:26

I use Fanatec rims, and a Siminstrument dash, but you can only use one or the other, how are you still using the Siminstrument software, it doesn't work on most sims nowdays as the last release is so old.

Jett
Posts: 7
Joined: 28 Sep 2012, 00:55

Re: Fanaleds and Siminstruments

Postby Jett » 29 Jul 2018, 20:34

Siminstruments still works with iRacing. I've had no issues.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron